[one_half]

wat kost het?

Webfotografie maakt de hoogste kwaliteit productfotografie voor de scherpste prijzen. Wij klungelen niet met lichttentjes maar geven elk product de aandacht die nodig is om vorm en materiaal optimaal af te beelden. Per project kan onze productie daarom sterk variëren. Om de beste prijs/kwaliteit verhouding te garanderen zoeken we per opdrachtgever naar de gunstigste prijs.

De prijs word bepaald door de hoeveelheid en soort werk, speciale wensen of afmetingen van het product. Bij grote aantallen of regelmatig terugkerende producties wordt er gekeken naar een kwantiteits voordeel wat we u graag voorberekenen.

Om een beeld te geven van de prijzen, bij een aantal van 30 opnames zijn de kosten per foto rond de €30,- per foto. Deze prijs kan in gunstige gevallen al rond de €8,- per foto liggen bij meer dan 100 opnames.

Vraag direct een offerte aan: info@webfotografie.nl.
Vragen? Bel: 0614597082

 

wat levert Webfotografie?

Standaard maken wij de foto’s vrijstaand op een witte achtergrond met een schaduw. Indien nodig doen wij kosteloos een lichte retouche. Onze foto’s zijn altijd correct van kleur en goed verlicht.
Wij leveren een hoge resolutie foto van minstens 40 mb en een foto geoptimaliseerd voor op het web. Indien gewenst zelfs meteen geplaats en op de juist maat. Zo hoef je zelf niks te doen en kan de foto meteen je site op. Normaliter gaan wij uit van een levertijd van maximaal 5 werkdagen.
Heb je je foto’s met spoed nodig? Dan leveren wij je foto’s binnen 2 werkdagen en betaal je het spoed tarief van 25% extra.
Wil je bij de shoot aanwezig zijn? Zo heb je volledige controle over het eindproduct en bovendien je foto’s zijn je foto’s razendsnel klaar. Dan rekenen we het spoedtarief en betaal je 25% extra.

Alle genoemde prijzen zijn per opname en exclusief 21% BTW
Betalingstermijn is 14 dagen.
Wereldwijde rechten worden overgedragen nadat de rekening is voldaan.
Lees hier onze leveringsvoorwaarden.

 
[bsbutton text=”Vraag informatie aan” link=”wordpress/?page_id=23″ target=”New page” style=”success” theme=”default” size=”normal” iconcolor=”white” icon=”icon-envelope” align=”left”]

[/one_half]

[one_third_last]

WAAROM WEBFOTOGRAFIE
  • Ruim 15 jaar ervaring met productfotografie
  • In veel branches werkzaam
  • Efficiënte werkwijze
  • Optimale prijs / kwaliteit verhouding
  • Altijd maatwerk
  • Heldere en vaste prijzen
  • Packshots voor web-en drukwerk

 

 

 

 

 

 
CleanAir_CA601
[/one_third_last]