ZELF PRODUCTFOTO’S MAKEN

Regelmatig productfoto’s laten maken kan een prijzige aangelegenheid zijn.
Zelf productfoto’s maken lijkt je leuk en het is ook nog eens voordeliger. Maar je wilt wel dat je product zo goed mogelijk op de foto komt. Geklungel met lichttentjes is meestal geen uitkomst. Wat dan? Webfotografie biedt een productfotografie workshop aan, speciaal op maat gemaakt. Voor elk niveau.

WORKSHOP PRODUCTFOTOGRAFIE OP MAAT

Elk product vraagt om een eigen benadering van verlichting. Webfotografie leert jou specifiek jouw productsoort te fotograferen. Als jij alleen maar schoenen verkoopt, leren we jou hoe je schoenen het best kan fotograferen. Onze cursus productfotografie is dan ook meestal 1 op 1 en helemaal aangepast op jou niveau, wensen en mogelijkheden.

SNEL RESULTAAT

Bij onze cursus productfotografie leren we je alles wat nodig is om jouw product te fotograferen. In overleg stellen we een progamma samen speciaal toegespitst op jouw wensen en niveau. De ervaring leert dat dit de snelste manier is om het fotograferen van jouw product onder de knie te krijgen. Een dagdeel van 4 uur levert al vaak mooie resultaten op!. Aan bod komt een introductie in apparatuur, de basis van een camera en verlichting, waar let je op bij een productfoto en de digitale afwerking van je bestanden. De workshop productfotografie is op locatie of bij ons in de studio. Je wordt persoonlijk begeleid door een specialist in productfotografie met ruime ervaring, op het tijdstip dat jou uitkomt. Na afloop van de workshop hebben we een opstelling gemaakt met je eigen apparatuur waar je met de opgedane kennis zelf mee aan de slag kan. Ook na afloop bieden we je waar nodig nog ondersteuning.

Cursus_productfotografie_1

ALLE PUNTEN OP EEN RIJ

  • Leer je eigen product fotograferen en bespaar kosten
  • Cursus op maat
  • Voor zowel beginners als gevorderden
  • Specifiek leren jouw productsoort te fotograferen
  • Altijd maatwerk
  • Op het tijdstip wanneer jij dat wilt
  • Bij jou op locatie of bij ons in de studio
Cursus_productfotografie3